TV2 Play virker ikke i Android 5 (Lollipop)

For nylig har TV2 Play opgraderet deres indsats på det tekniske område, og TV2 Play understøtter nu bl.a. Chromecast – hvilket gør servicen meget mere anvendelig (hvilket HBO Nordic endnu ikke har opdaget er relevant).

Men – TV2’s programmører kan ikke helt følge med. Ifølge TV2’s kundeservice virker TV2 Play overhovedet ikke til Android 5 (Lollipop), som blev udgivet den 12. november 2014. Det betyder, at brugere af bl.a. Nexus-serien (Nexus 4, Nexus 5 og Nexus 6 telefoner samt Nexus 7, Nexus 9 og Nexus 10 tablets) – som Google har udsendt opdateringer til – ikke kan bruge TV2 Play.

Der er ingen officielle informationer fra TV2 om dette – og kundeservice oplyser blot, at der arbejdes på en løsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.